فارس نوشت
آداب حضور در اینستاگرام
مهدی بذرافکناگر بخواهم مقدمه بنویسم حتما طولانی می شود. پس نتیجه این که یک راست می روم سر اصل مطلب؛اصل مطلب هم آداب حضور در اینستاگرام و رفتار متقابل در برابر اقوام و خویشان و دوستان و… است.
1وقتی یکی ما را فالو کرده و ما هم او را فالو کرده ایم از این به بعد مثل یک مهمانی باید آدابی را در مقابل هم رعایت کنیم. 2وقتی یکی همیشه پست های ما را لایک می کند عاشق چشم و ابروی ما که نیست.لابد یا از عکس و مطلب خوشش آمده یا به احترام ما لایک کرده پس این دلیل نمی شود از زاویه بالا به او نگاه کنیم. 3وقتی یکی پست های ما را لایک می کند البته که قرار نیست ما هم هر پستی که او گذاشت لایک کنیم شاید اصلا پست هایی که منتشر می کند مناسب روحیات ما نباشد و لایک کردن آن پست توسط ما به دلیل شرایط کاری مناسب نباشد اما می توانیم جهت تشکر مثلا استوری اش را لایک کنیم. لایک استوری که فقط ما می بینیم و خودش. 4وقتی یکی همواره پست های ما را لایک می کند. وقتی او هم پست بدون مشکلی منتشر می کند مثلا عکس خودش یا فرزندش یا… اینجا ما هم وظیفه اخلاقی داریم تا پستش را لایک کنیم چون لایک یک طرفه مثل محبت یک طرفه است باور کنید. 5بارها دیده و شنیده ام همین موارد باعث بروز دلخوری و اختلاف می شود.
6وقتی یکی به مناسبتی مثلا روز خبرنگار، روز پرستار، روز دانش آموز، روز مهندس و… در پست یا استوری پیام می فرستد این نشانه محبت اوست. ملزم هستیم جوابش را بدهیم.
بعضی ها در این موارد جواب می دهند اما اگر جواب ندهند سنگین ترند.
مثلا وقتی مناسبت خاصی مرتبط با شغلشان را تبریک می گویی فقط به لایک کردن تبریک بسنده می کنند؛آخر این یعنی چه؟! یک کلام که می توانی بنویسی:«سپاسگزارم» نمی توانی؟! 7و در آخر پیشنهاد می کنم کسانی که فالو دارید(منظورم دوستان و اقوام هست نه هنرمندان و سلبریتی ها) اگر هیچ وقت جوابتان را نمی دهند و محبت اینستاگرامی شما یک طرفه است اصلا اعصابتان را خرد نکنید با خیال راحت آنفالویش کنید و ذهن خودتان را درگیر این آدم های عجیب! نکنید.
♦می توانیم در زندگی واقعی هم همین کار را کنیم.